Španjolci opet sele Modrića: ‘Luka postaje najplaćeniji hrvatski nogometaš’

Foto: Facebook / Luka Modrić

Prema španjolskim medijima, Luka Modrić trebao bi uskoro zaigrati za Al Nassr.

Kapetan hrvatske reprezentacije navodno je na pragu odlaska iz madridskog Reala i vrlo vjerojatno igra svoju zadnju sezonu na Santiago Bernabeu. Nedavno su se pojavile nove informacije iz Saudijske Arabije da je pronašao novi klub od iduće sezone, to bi navodno trebao biti Al Nassr.

Stranica Byan Nassr, koja se bavi zbivanjima u Al Nassru, tvrdi kako je Modrić pristao pridružiti se bogatom klubu od iduće sezone i postati suigrač Cristiana Ronalda i još jednog vatrenog Marcela Brozovića. Navodno je presudio telefonski razgovor s Portugalcem koji ga je uvjerio da dođe, ali i basnoslovna plaća.

Foto: Facebook

Godišnja plaća od 30 milijuna eura
Odlazak na Bliski istok donio bi ogromnu zaradu najboljem hrvatskom nogometašu u povijesti. Na stolu je godišnja plaća od 30 milijuna eura. Podsjetimo, Luka Modrić poznat je ne samo po izuzetnim uspjesima nego i po općeljudskim vrlinama koje su presudne za zajednički uspjeh i timski rad.



Jarni poslao snažnu poruku: Modrić zaslužuje igrati više u Real Madridu, fizički je spreman

Godine 2018. posebno se istaknuo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji dok je s Realom objedinio četiri nagrade: Zlatnu loptu, titulu najboljeg igrača po izboru FIFA-e i UEFA-e te najboljeg igrača Svjetskog prvenstva.

Komentari