Španjolci tvrde: Modrić će uskoro dobiti ponudu koju je skoro nemoguće odbiti

Foto: Twitter

Luka Modrić (37) uskoro će dobiti ponudu iz Saudijske Arabije “koju je skoro nemoguće odbiti”, objavio je španjolski novinar Miguel Angel Diaz, a prenosi Cope. Iako se mjesecima tvrdi kako će hrvatski veznjak potpisati novi jednogodišnji ugovor s Real Madridom i ondje završiti karijeru, u posljednje vrijeme pojavile su se suprotne glasine.

Cope piše da su bogati Saudijci odlučili dovesti posljednjih nekoliko osvajača Zlatne lopte. Cristiano Ronaldo stigao je prošle godine u Al Nassr, a Karim Benzema prešao je u Al Ittihad, no Lionel Messi odbio je stotine milijuna i odlučio karijeru nastaviti u Inter Miamiju.

Saudijci su se stoga okrenuli Modriću, koji je u Realu od 2012. godine i s kojim je osvojio sve što je mogao. Osim momčadskih titula, osvojio je i najveće osobno priznanje – Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta 2018. godine.

Modrićeva budućnost u Realu je neizvjesna
Iako će u rujnu napuniti 38 godina, Modrić je ove sezone upisao 52 nastupa za momčad trenera Carla Ancelottija, koji ga je uglavnom vidio kao prvotimca iako ima mlađe vezne igrače poput Aureliena Tchouamenija, Eduarda Camavinge i Danija Ceballosa.



Kapetan hrvatske reprezentacije više je puta poručio kako želi da mu madridski klub bude posljednji u karijeri. Da u taj scenarij postoji sumnja, pisalo je nekoliko svjetskih medija. Prema nekim izvorima, saudijski klub bi Modriću dao 120 milijuna eura za dvije godine.

“Modrić je uzeo vremena da donese odluku. Odlučit će nakon završnice Lige nacija, poslije 19. lipnja. Jasno je da će mu transfer Judea Bellinghama smanjiti minutažu u Realu. Kod Saudijaca bi mogao igrati u momčadi s Karimom Benzemom, Sergiom Ramosom ili Cristianom Ronaldom. Realu je rekao za ponudu iz Saudijske Arabije i klub čeka njegovu odluku”, naveo je novinar Tomas Gonzalez-Martin.

Romano tvrdi da Modrić ostaje
O Modrićevom odlasku pisao je i The Athletic. “Budućnost Luke Modrića u Realu je neizvjesna. Ponuda za nastavak suradnje je na stolu, ali konstantni interes iz Saudijske Arabije mogao bi promijeniti njegovo mišljenje”, piše novinar Guillermo Rai.

Nedavno se oglasio Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi. Nije demantirao da postoji ponuda iz Saudijske Arabije, ali je otkrio da Modrić nije prihvatio nikakvu ponudu Saudijaca i da to ne namjerava učiniti.

“Njegov plan je ostati u Realu. Prije nekoliko tjedana je dogovorio novi jednogodišnji ugovor. Ništa se nije promijenilo ni najavljenim dolaskom Judea Bellinghama u Real”, objavio je Romano.

Komentari