Španjolski list: Kraljevski klub će ponuditi novi ugovor Luki Modriću

Foto: Instagram

Luka Modrić, 37-godišnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, i sljedeće će sezone nositi dres madridskog Reala, piše Cadena Ser.

Luka Modrić i ove je sezone jedan od važnijih igrača u Real Madridu, koji se nalazi na čelu domaćeg prvenstva i prošao je u osminu finala Lige prvaka. S obzirom na to da Modrić ni s 37 godina na leđima ne posustaje i i dalje pruža izvrsne partije na terenu, Kraljevski klub hrvatskom će veznjaku ponuditi novi ugovor na dodatnih godinu dana, doznaje Cadena Ser preko pouzdanih izvora.

Budući da je Hrvat ranije više puta isticao da mu je želja završiti karijeru u Kraljevskom klubu, za očekivati je da bi prihvatio produženje ugovora te da bismo ga, ako mu se doista ponudi produženju, barem još jednu sezonu gledali u Real Madridu.

Isti plan Real Madrid ima i za Tonija Kroosa, 32-godišnjeg veznjaka, koji, pak, nije siguran želi li iduće sezone uopće nastaviti igrati nogomet. Ako nastavi, izbor će mu biti Real Madrid, no Nijemac je ranije isticao da još nije donio konačnu odluku.



Produženje bi se moglo ponuditi, piše Cadena, i Marcu Asensiu, i to usprkos glasinama da prelazi u mrskog rivala Barcelonu. Asensio je dugo bio u drugom planu talijanskog stratega Carla Ancelottija, no u zadnje vrijeme sve češće dobiva priliku u prvih 11 i izgleda da će mu Kraljevski klub ponuditi uvjete za trogodišnju vjernost Realu.

 

Komentari