SRETNO BILI TIĆI! Hajduk u finalu Lige prvaka mladih ide po povijesni uspjeh za hrvatski nogomet

Foto: Vojko Basic / CROPIX

Od 18 sati, na stadionu u Ženevi igra se finalni ogled Lige prvaka mladih, između hrvatskog Hajduka i nizozemskog AZ Alkmaara.

I jedan i drugi suparnik na svojem putu do finala pobijedili su mnogo renomiranije i financijski jače protivnike pa su pred Nizozemcima padali Real i Barcelona, a pred Hajdukom Milan, Manchester City i Borussija Dortmund.

I Nizozemska i Hrvatska poznate su kao rasadnici mladih igrača, a ovaj susret je svojevrsna uvertira utakmice na Final four Lige nacija, gdje će se susresti Vatreni i Oranje.

Podrška Torcide



Kako im volimo tepati ‘bili tići’ na noge su dignuli čitavu sportsku javnost hrvatske, nebitno za koga se navija večeras će svi u domovini i dijaspori biti za te mladiće do 19 godina.

 

Jedno što je sigurno jest da će mladi hajdukovci imati još veću podršku s tribina nego protiv Milana, tada se procjenjuje kako je bilo preko pet tisuća navijača, a fešta na rivi u Splitu je u pripremi, osvojili li oni Ligu prvaka ili ne.

Protivnik je AZ Alkmaar, za ovu utakmicu Nizozemci su pozvali i one igrače koji trenutno igraju u prvoj momčadi kao pojačanje za finale, a tko će se na kraju veseliti, znat ćemo večeras oko 20 sati.

 

Komentari