Šteta! Leona Popović nakon velike pogreške u drugoj vožnji nije uspjela doći do postolja

Foto: Facebook

Hrvatska skijašica Leona Popović osvojila je 11. mjesto u slalomskoj utrci u slovenskoj Kranjskoj Gori. Leona Popović je prvu vožnju završila na drugom mjestu, ali se ozlijedila i drugu vožnju nije vozila u najboljem stanju. Zrinka Ljutić krenula je u drugu vožnju druga, no nije uspjela završiti utrku. Na sredini staze promašila je vrata te odustala.

Prvo mjesto je osvojila slovačka skijašica Petra Vllhova, koja je iskoristila odsustvo Mikaele Shiffrin i izjednačila se s Amerikankom po ukupnom broju pobjeda u sezoni. Svaka sad ima po tri. Na drugom mjestu u Kranjskoj Gori završila je Njemica Lena Duerr, dok je treća Amerikanka A.J. Hurt.

Foto: Twitter

Sjajna prva vožnja za Leonu
Popović je imala startni broj 2 i nakon prve vožnje bila na diobi drugog mjesta s 26 stotinki zaostatka za vodećom Petrom Vlhovom. Identičan rezultat kao Leona u prvoj vožnji ostvarila je i Njemica Lena Duerr. Zrinka Ljutić je krenula sa startnim brojem 12, završila je na 29. mjestu prvu vožnju i imala zaostatak 3.33 sekunde za vodećom Vlhovom.

Popović nije uspjela ostvariti najbolji rezultat u karijeri. Ove je sezone u slalomu u finskom Leviju završila na drugom mjestu. Također, drugo je mjesto osvojila i prošle sezone u slalomu u Andori na stazi Grandvalira Soldeu, prenosi Index.hr



Komentari