TRAŽENA ROBA! Mladi Luka Vušković zapalio je Europu: Već je odbijen papreni iznos, ovo će srušiti sve rekorde!

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Luka Vušković zapalio je Europu! Jasno je to iz dana u dan, sve je više onih koji pišu o čudesnom 16-godišnjaku, a imena potencijalnih klubova su itekako zvučna…

Tako je dosta informirani Christian Falk izvjestio za Caught Offside da su Real Madrid i Manchester City prvi kandidati u velikoj europskoj utrci za Luku Vuškovića.

Naime, dva europska velikana prate napredak 16-godišnjeg stopera splitskog Hajduka. Atletico Madrid, Paris Saint-Germain i AC Milan također, naglašava Falk, pomno prate tinejdžersku obrambenu senzaciju, piše Dnevno.hr

Hrvat je tražena roba
Navedeni piše da je Hrvat “velika perspektiva koja se pojavila u dok hrvatski navijači traže sljedeću generaciju svjetskih pobjednika”.



Kako se Luka Modrić približava kraju svoje blistave karijere, navijači gledaju u budućnost. A s Joškom Gvardiolom koji već obećava obilježiti nadolazeće desetljeće, nova obrambena senzacija iz Splita naveliko raste.

Isto tako, Real Madrid i Manchester City dva su kluba koja se najviše veže uz Joška Gvardiola. Luka Modrić davno je Realu podvukao njegovo ime, dok je i Pep Guardiola očito napokon shvatio koliko je Gvardiol dobar te kako bi se sjajno uklopio u njegovu nogometnu filozofiju. Je li moguće da kroz koju godinu u jednom od ta dva velikana gledamo stoperski tandem Gvardiol – Vušković?

No nisu jedini. Dakle, osim Real Madrida i Manchester Cityja, Vuškovića prate i Atletico Madrid, Paris Saint-Germain i AC Milan. Milan je Hajduku već bio ponudio sedam milijuna eura, bonuse i 20 posto od sljedećeg transfera. Hajduk je to odbio.

U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti koliko će se velikih klubova pridružiti utrci za potpis Vuškovića.

 

Komentari