Tužne vijesti za teniske fanove: Rafael Nadal objavio da završava sezonu

Twitter

Najbolji španjolski tenisač svih vremena i jedan od najboljih uopće, Rafael Nadal danas je na press konferenciji za medije razočarao sve teniske fanove kazavši kako zbog ozljede propušta ostatak sezone.

Nadal ne može

Evo što je Nadal rekao na samoj pressici: “Iskreno, već godinu dana borim se nogom više nego što bih trebao i treba mi vremena … da pronađem rješenje za ovaj problem ili ga barem popravim kako bih se mogao igrati u sljedećih nekoliko godina. Nažalost moram završiti sezonu 2021.”

“Tijekom ove godine propustio sam stvari koje su mi jako važne, poput Wimbledona, Olimpijskih igara i sada US Opena” rekao je Nadal dodavši kako će sada imati vremena spremiti se i zaliječiti za sljeeću sezonu.

Nadal je podsjetio kako je riječ o ozljedi koju trpi od 2005. godine, ali i istaknuo kako je motiviran i spreman učiniti sve kako bi se što prije vratio u najbolju formu.



Nema ni Federera

Ova odluka posebno je pogodila prave teniske fanove iz razloga što do kraja godine nećemo gledati ni najvećeg Nadalovog rivala, Švicarca Rogera Federera: “Želim si pružiti nadu da ću se vratiti na teren na ovaj ili onaj način. Realan sam, shvatite me.

Znam jako dobro koliko je teško u mojoj dobi ići na operaciju. Pokušat ću se vratiti na teniske terene” rekao je Švicarac. Uz njih, US Open je otkazao i šesti igrač svijeta i aktualni pobjednik Dominic Thiem.

 

Komentari