U Realu su bijesni na kapetana i Hrvatsku: Ako Modrić ne napusti Vatrene, neće dobiti novi ugovor’

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Pojedini hrvatski nogometaši definitivno ne stoje najbolje u svojim klubovima.U problemima bi mogao biti i Luka Modrić.

Iako je u Realu dulje od desetljeća, čini se da se ljubav polako gasi. Ima ugovor do kraja sezone, međutim novi se još ne spominje.

“Čini se da se dobar odnos koji je oduvijek postojao između Reala i Luke Modrića počinje kvariti.”, piše španjolski Sport.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

U klubu su ljutiti na Luku
“Razlog distanciranja je to što mu klub koji nije ponudio novi ugovor, čak nije ni započeo razgovore oko produljenja suradnje”.



S jedne strane ističu da je Luka ljutiti pomalo zbog toga.

“Modrić je ljutit na klub jer ga dva mjeseca prije kraja sezone nitko nije nazvao da porazgovara o novom ugovoru. Modrić je uzrujan jer, za razliku od Benzeme, Kroosa, Nacha ili Asensija, s njim uopće nije razgovarano. Real želi pojačati vezni red i o tome ovisi hoće li zadržati Modrića i Ceballosa, a i jedan i drugi imaju zanimljive ponude drugih klubova.”

Isto tako Katalonci navode i da se Real ima razloga ljutiti na Modrića.

“U Realu su bijesni jer je Hrvat s 37 godina odigrao 180 minuta za reprezentaciju u samo tri dana. I to uoči uzbudljive završnice sezone koja čeka Real.”, pišu i onda dodaju:

“Ako ne napusti reprezentaciju, Modrić neće dobiti novi ugovor”, stoji u tekstu Sporta.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Luka je izjavio da Real ne uvjetuje njegovo igranje za reprezentaciju. Isto tako sve glasnije se piše o tome da bi Luka mogao završiti u Saudijskoj Arabiji.

Spominje se iznod od 40 milijuna eura po sezoni. Tamo je već Cristiano Ronaldo koji je inkasirao čak 200 milijuna dolara.

 

 

Komentari