Varaždin na domaćem terenu srušio Rijeku: Zakomplicirala se borba za Europu

ZELJKO HAJDINJAK Cropix

U pretposljednjoj utakmici 34. kola SuperSport HNL-a Varaždin je sjajnom igrom u drugom dijelu na domaćem terenu s 2:0 srušio Rijeku. Pobjedonosne golove zabili su Niko Domjanić i Tonio Teklić u 47. i 58. minuti utakmice.

image
ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Situacija u borbi za Europu sada se dodatno zakomplicirala. Dva kola prije kraja Rijeka na trećem mjestu ima 48 bodova, Osijek bod manje od Rijeke, a Istra i Varaždin jedan bod manje od Osijeka. Puno toga mogao bi odlučiti susret Osijeka i Rijeke u posljednjem kolu.

Na stadionu Varteks gledali smo vrlo monotono i nezanimljivo prvo poluvrijeme. Za najatraktivniji potez u prvih 45 minuta zaslužan je Nediljko Labrović koji je krajem prvog dijela atraktivnom paradom skinuo dalekometni pokušaj Frana Brodića.

Rijekin golman bio je nemoćan u prvom napadu Varaždina u drugom dijelu. Jozo Stanić, koji je netom ušao s klupe, nabacio je s desne strane, a Domjanić je skočio i preciznim udarcem glavom matirao Labrovića. Devet minuta kasnije Varaždin je imao 2:0. Marin Pilj se probio u kazneni prostor na lijevoj strani i poslao poluvisoki ubačaj, a Teklić je sjajnim volejem u padu poslao loptu u mrežu, prenosi Index.hr



Komentari