Velimir Zajec povlači prve velike poteze: Na Maksimir vraća bivšeg Vatrenog

Foto: Goran Mehkek / Cropix

Dinamo danas očekuje Rudeš, trebao bi to biti lak zalogaj za Modre, ali bilo je natezanja ove sezone, pa i minimalne 1:0 pobjede, tako da ništa nije isključeno. Pogotovo nakon solunske petarde.

No, Hajduk je nastavio prosipati bodove, pa je sad Rijeka izbila na vrh, tako da nas očekuje itekakva drama u nastavku HNL utrke. Ulaskom Velimira Zajeca u Dinamo povlače se prvi potezi, a jedan od njih bi trebao biti i povratak Silvija Marića na Maksimir.

“Vjerojatno ćemo u utorak imati sastanak na tu temu, pa ću u srijedu moći reći nešto više o tome. No trebalo bi to biti operativno pomaganje, radit ću na povezivanju ljudi u klubu, kao veza između predsjednika, sportskog direktora i šefa nogometne škole. Ipak više će se znati u srijedu”, rekao je Silvio Marić za Večernji.

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Povratak kući

Silvio Marić izazvao je šok kad je sredinom prošle godine uzeo direktorsku poziciju u Rudešu: “Da se bojim ne bih prihvatio ovu dužnost”, govorio nam je tada bivši reprezentativac, član Dinama, Newcastlea, Porta, Panathinaikosa, nakon što je u prvom mahu preuzeo direktorsku poziciju u Rudešu.



“Puno prijatelja me nagovaralo da odem u trenere. Priznajem, nikad me to nije impresivno zanimalo, nekako sam se uvijek više vidio u organizaciji, operativi, razmišljanju… Ja jesam društven čovjek i uvijek sam sve organizirao ja, mislim tu na stvari i dok sam igrao i poslije.”, govorio je tada:

“Nekako se vidim u tome. Što se tiče ovog novog posla, baš sam sretan da sam se vratio u nogomet ovako direktno, na zahtjevnu dužnost, gdje postoje ambicije i namjere. Nisam tu da životarim nego da svojom nazočnošću nešto i pokrenem. Iznenadio sam se, klub je sređen organizacijski tip-top, s te strane mi je lakše krenuti”.

Odluka je donesena: Niko Kovač je dobio otkaz, presudio mu subotnji debakl

Komentari