Vida najavio lov na trofej: Ne smijemo na ovome stati, znamo po što smo došli

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

U nedjelju 18. lipnja hrvatska nogometna reprezentacija će u Rotterdamu igrati svoje drugo finale u povijesti na nekom velikom natjecanju.

– Došli smo ovamo po zlato, poručio je branič hrvatske reprezentacije Domagoj Vida nakon što su Vatreni izborili plasman u finale Lige nacija pobjedom protiv Nizozemske.

– Znali smo da će biti teško, igrali smo protiv domaćina i odlične ekipe, kazao je Vida koji je utakmicom protiv Oranja upisao 101. nastup u hrvatskom dresu.

– Oni su prvi zabili, ali to nas nije sputavalo. Igrali smo svoju igru, opustili smo se, igrali više naprijed. Na početku je bila šahovska igra. Čestitam suigračima, odigrali smo odličnu utakmicu, velika hvala i našim navijačima koji su ovu utakmicu u gostima napravili kao da igramo kod kuće. Nadglasali su domaćine, bio je gušt i uživancija igrati. Nadam se da će tako biti i u nedjelju, dodao je.



Vida je priznao da se iznenadio brojnošću hrvatskih navijača.

– Iskreno, nismo očekivali tako puno navijača. Ne smijemo na ovome stati, znamo po što smo došli. Treba ovu utakmicu što prije zaboraviti, dobro se odmoriti i analizirati reprezentaciju protiv koje ćemo igrati u finalu. Mogu samo najaviti da ćemo se boriti do zadnje kapi krvi i da ćemo dati sve od sebe da jedno zlato odnesemo kući.

Komentari