VIDEO Đoković nastavlja rat s publikom u Parizu, nećete vjerovati kako je ovoga puta odgovorio na zvižduke

Foto: Facebook

Novak Đoković neosporno je jedan od najboljih tenisača koji se ikada pojavio u ‘bijelom sportu’, ali Srbina jedna stvar cijelo vrijeme sprečava u tome da postane najbolji i nema nikakve veze s rezultatima na terenu.

Đoković i u svojoj 37. godini igra sjajan tenis, što je zorno pokazao i u Parizu, gdje se sinoć plasirao u finale ATP Mastersa 1000, nakon što je u tri seta 2:1, bio bolji od Rusa Andreja Rubljova.

Srbin je izgubio prvi set od Rusa 7:5, da bi zatim u velikoj borbi dobio tie-break drugog seta, a treći set je Đoković je dobio 7:5 i tako došao do pobjede u polufinalu Pariza, nakon tri sata i jedne minute borbe.

Nepristojan

Publika u Parizu nije naklonjena Novaku Đokoviću od samog početka turnira, gledatelji su mu zviždali i tijekom polufinalnog meča, a Srbin opet nije izdržao te je neprimjereno gestikulirao prema tribinama.

Prvo je stavio ruku kraj uha gestikulirajući da ih čuje nakon pobjede, a potom rukama pokazao na svoje međunožje, objašnjavajući svoj potez kako za takvu igru treba imati m*da. Video pogledajte OVDJE.

Nakon meča Đoković je ispisao poruku na ćirilici, a ovog puta je napisao ‘Idemo, Srbija’, dok će se u finalu susresti s Grigorijem Dimitrovom.

 

 

Komentari