VIDEO Gvardiol snimljen s cigaretom u rukama, engleski mediji se odmah raspisali: Ovo će mnogima smetati

Screenshot: Twitter

Nakon sjajnih predstava na Svjetskom prvenstvu u Katru porastao je interes za hrvatskog braniča Joška Gvardiola, a među zainteresiranim klubovima navodno je i engleski Chelsea.

O tome su se sada raspisali i tamošnji mediji, koji navode da bi Plavci mogli biti oprezni nakon što je Gvardiol snimljen kako puši cigaretu.

Poslije veličanstvenog dočeka brončanih Vatrenih u Zagrebu mladi hrvatski branič Gvardiol snimljen je u jednom noćnom klubu, a na videu koji se proširio društvenim mrežama, može se vidjeti i kako puši cigaretu. To nije promaknulo ni engleskim medijima, koji navode da bi Chelseaju, koji ga navodno želi dovesti, igračeve pušačke navike mogle smetati.

“Plavi bi mogli imati rezerve nakon što se pojavila snimka Gvardiola kako puši dok u noćnom klubu slavi uspjeh Hrvatske. Na Twitteru je objavljen video u kojem se tvrdi da je Gvardiol uhvaćen kako puši. Nije poznato je li branič redoviti ili povremeni pušač, ali novi klub mogao bi ga potaknuti da to prestane raditi ako se odluči za njegove usluge”, piše engleski Express, dodajući da je u hrvatskoj reprezentaciji još jedan povremeni pušač, i to neumorni trkač Marcelo Brozović, prenosi Direktno.hr



Komentari