VIDEO Je li Perišiću trebala ova psovka? Razumljivo je da se naljutio na Kramarića, ali ipak…

SCREENSHOT: SPORTKLUB HRVATSKA

Vatreni su u 45. minuti imali zgodnu situaciju. Velška obrana pogriješila je u dodavanju, lopta je stigla u noge Andreju Kramariću. Krama je loptu poveo prema golu velškog vratara Dannyja Warda, Ivan Perišić mu se nudio na lijevoj strani, no odlučio je pucati. Promašio je…

Perišića je naljutio taj potez pa je opsovao Kramarića. “Ajde u k**c, j**ote!”, dalo se otprilike pročitati s Perišićevih usana. Usput je i dizao obje ruke u zrak, dodatno demonstrirajući nezadovoljstvo. Naravno da je iz Perišića proključao bijes, sigurno je imao želju zabiti na Poljudu, gdje nikad nije zabio za reprezentaciju. I to je shvatljivo, ako ste se ikad bavili momčadskim sportom, znate da se ćesto događaju situacije u kojima ‘poludite‘ na suigrače ako vam ne dobace loptu kad ste u dobroj poziciji ili naprave neki potez koji vam se ne sviđa, piše Jutarnji.

SNIMKU POGLEDAJTE OVDJE!

Normalno je to i ljudski, pa tako se to dogodi i profesionalcima. Međutim, psovka Perišića prema Kramariću izgledala je ružno. I nije mu trebala. Zabilježile su je sve kamere, o tome se razglabalo u medijima… To se u današnje vrijeme kad je cijeli teren pokriven s kamerama jednostavno ne radi.



Znate i sami da igrači, ako i imaju jedan drugome nešto za kazati za vrijeme utakmice, dlanom prekrivaju usta. Jer nakon ovakvih poteza poput Perišićevog odmah se nametne tema o odnosima u reprezentaciji, o ukupnoj atmosferi. Možda su već jučer Perišić i Kramarić skupa pili kavu, ali svejedno, nije izgledalo lijepo i to se na utakmicama Vatrenih više nikada ne bi smjelo ponoviti.

 

Komentari