VIDEO Kakva euforija! Luka Ivanušec u novom gradu dočekan kao prava zvijezda

Foto: Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Ivanušec (24) sletio je u Amsterdam gdje će u petak potpisati ugovor s Feyenoordom koji je na račun hrvatskog prvaka prebacio 10 milijuna eura.

Nizozemci su ga uporno htjeli, Modri ga nisu puštali prije utakmica s AEK-om, a ni cifra ih nije previše zadovoljila. No, uporni Feyenoord nije puštao i lomio je upravu Dinama sve dok nije dobio ono što je htio.

Dinamo je pobijedio Spartu Prag (3:1) u prvoj utakmici play-offa Europske lige, a posljednju utakmicu u modrom dresu odigrao je Luka Ivanušec. Zabio je gol u preokretu pa se u suzama oprostio od maksimirske publike nakon četiri godine.

Miljenik publike
Navijači Dinama su ga obožavali, a izgleda da će tako biti i u Nizozemskoj. Hrvatski reprezentativac je u petak u jutarnjim satima stigao u Amsterdam nakon cjeloljetnih pregovora. Po dolasku na aerodrom Schiphol dočekala ga je oduševljena skupina navijača Feyenoorda u potrazi za autogramom i fotografijom.

Ivanušeca su dočekali kao zvijezdu i igrača od kojeg se jako puno očekuje. U njemu vide idealno pojačanje za Ligu prvaka, kreatora i ubojito krilo koje će asistirati, zabijati i razigravati.

Navijači Feyenoorda pratili su svaki njegov korak pa se tako tijekom jutra na Twitteru mogla pronaći i mapa kretanja aviona u kojem se nalazio.

Nakon što je udovoljio željama, sastao se s delegacijom Feyenoorda, a uskoro je na njemu osvanuo i šal novog kluba. Direktno s aerodroma zaputio se na liječnički pregled u Rotterdam, a potom će potpisati ugovor s novim klubom.

Klub je u četvrtak napustio i kapetan Dominik Livaković i potpisao ugovor s turskim Fenerbahčeom. Najtrofejniji turski klub je kroz prijenos uživo na društvenim mrežama pratio slijetanje zrakoplova u zračnu luku, gdje su ga dočekali brojni navijači, a kamere su pomno pratile svaki njegov korak, pa čak i odlazak u WC.

Osim njih i Josip Šutalo više neće istrčati na Masksimirski travnjak, barem ne u dresu Dinama jer je za 21 milijun eura postao novi igrač Ajaxa.

Komentari