VIDEO Pojavila se nova snimka brutalnog pohoda Boysa, grčka javnost je bijesna: ‘Kreću širiti smrt, a policija ih snima’

Screenshot/YouTube/Star

Ponedjeljak je nažalost obilježio cijeli tjedan, pa tako ne prestaju reakcije nakon smrti grčkog mladića ubijenog u okršaju navijača Dinama i Panathinaikosa protiv AEK-ovih pristaša.

Tako su grčki mediji objavili novi video Bad Blue Boysa koji su, potpomognuti kolegama iz Panathinaikosa, napravili nered ispred AEK-ovog stadiona u kojem je poginuo 29-godišnji Michalis Katsouris.

Tako je Star objavio video snimke s nekoliko nadzornih kamera, a na njima se vide članovi BBB neposredno prije napada. Na snimci se vidi više od 100 napadača naoružanih palicama, lancima i polugama.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX.

Javnost bijesna
“Stotinjak ljudi kreće naprijed kako bi širilo smrt. Svi su odjeveni u crno. Dvojica nose kacigu, neki imaju kapuljaču na majici ili nose kape, pola lica im je prekriveno kirurškom maskom. Mnogi, međutim, imaju potpuno otkrivena lica i hodaju nečujno kako ne bi bili primijećeni, sve dok ne dođu do točke napada i ubiju”, piše Star.



Star TV je u posjedu i snimke na kojoj se vidi sedam policajaca koji samo minutu nakon BBB-a prolaze istom rutom prateći huligane.

Ali ti policajci nisu uspjeli spriječiti smrt, iako su uredno sve dokumentirali nekoliko minuta prije. Grčka javnost je bijesna i traži se odgovor…

SNIMKU MOŽETE POGLEDATI – OVDJE

 

Komentari