(VIDEO) UTAKMICA KOJA JE SRUŠILA REKORD GLEDANOSTI Rebić u želji da odbije loptu nije se baš proslavio

José Juan Vázquez / Twitter

Nogometaši Juventusa prvi su finalisti Talijanskog kupa nakon što su u uzvratnom polufinalnom dvoboju na svom stadionu odigrali 0-0 protiv Milana. Kako je prvi susret igran još u veljači u Milanu završio rezultatom 1-1, Juventus se plasirao u finale zbog pogotka u gostima.

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić isključen je u 17. minuti susreta zbog nesmotrenog starta na Danilu. Nakon što je Cristiano Ronaldo iz kaznenog udarca pogodio vratnicu, igrači Milana su uspjeli izbiti loptu iz svog 16-erca, a Rebić je u želji da još dalje odbije loptu od svog gola nogom u rame pogodio suparničkog igrača Danila koji je želio vratiti igru u gostujući kazneni prostor.

Sudac utakmice Orsato Rebićevu je nesmotrenost kaznio izravnim crvenim kartonom.

 



Za Juventus će ovo biti 19. nastup u finalu Kupa, dosada je taj trofej osvajao 13 puta, a suparnik u finalu koji će se igrati već u srijedu bit će mu bolji iz ogleda Napoli – Inter koji je na programu u subotu u Napulju. Prva utakmica ovih suparnika u Milanu završila je pobjedom Napolija od 1-0.

Rekordna gledanost

Sinoćnju utakmicu polufinala talijanskog kupa između Juventusa i Milana, prvu nakon ožujka kada su prvenstvo i sva ostala natjecanja prekinuta zbog koronavirusa, odgledalo je više od osam milijuna gledatelja, javljaju lokalni mediji.

Prva utakmica nakon povratka nogometa je pred televizijske ekrane privukla oko 8,3 milijuna gledatelja talijanske televizije RAI 1 i to je najgledanija utakmica ove sezone u Italiji.

Do sinoć je najgledanija utakmica Na RAI-ju bila kvalifikacijska utakmica talijanske reprezentacije za Euro protiv BiH koju je u studenom proše godine pogledalo 7,4 milijuna gledatelja.

Komentari