VIDEO Ždrijeb Lige prvaka: Vrsaljko protiv Olma; Pašalić na Parižane. Bayern i Barcelona mogući par četvrtfinala

UEFA.com

U petak u podne u Nyonu održat će se ždrijeb četvrtfinala i polufinala nogometne Lige prvaka, a u 13 sati očekuje nas ždrijeb osmine finala i četvrtfinala Europske lige.

LIGA PRVAKA

Uz već poznate četvrtfinaliste Lige prvaka Atalantu, Ateltico Madrid, RB Leipzig i PSG, za preostala četiri mjesta borit će se Manchester City – Real Madrid (2:1), Bayern – Chelsea (3:0), Juventus – Lyon (0:1) i Barcelona – Napoli (1:1).

Uzvrati osmine finala su na rasporedu 7. i 8. kolovoza. Završnica Lige prvaka igrat će se u Lisabonu od 12. do 23. kolovoza. Igrat će se po jedna utakmica, a susret će se održati na stadionima Benfice i Sportinga, Luz i Jose Alvelada. Od 12. do 15. igrat će se četvrtfinalne utakmice, 18. i 19. polufinalne, a finale 23. kolovoza na stadionu Benfice.

Osmina finala, uzvrati:



Barcelona – Napoli (1:1)

Juventus – Lyon (0:1)

Bayern – Chelsea (3:0)

Manchester City – Real Madrid (2:1)

Parovi četvrtfinala Lige prvaka:

Real Madrid / Manchester City – Juventus / Lyon

RB Leipzig – Atletico Madrid

Barcelona / Napoli – Bayern / Chelsea

Atalanta VS PSG

UEFA.com / screenshot

EUROPSKA LIGA

U šest uzvrata mjesto u četvrtfinalu će tražiti: Wolverhampton – Olympiakos (1:1 u prvoj utakmici), Bayer Leverkusen – Rangers (3:1), Šahtar – Wolfsburg (2:1), Kopenhagen – Bašakšehir (0:1), Basel – Eintracht Frankfurt (3:0) i Manchester United – LASK (5:0).

Predstavnici kluba ne mogu prisustvovati fizički izvlačenju parova zbog epidemioloških mjera, ali pratit će ždrijeb putem video prijenosa uživo.

Komentari