Zbog širenja zaraze koronavirusom odgođeno pet utakmica u NBA-u

instagram

Pet utakmica NBA lige, od toga dvije u kojima su trebali igrati Brooklyn Netsi, odgođeno je zbog rastućeg broja slučajeva zaraze koronavirusom u najboljoj košarkaškoj ligi svijeta, prenosi Hina.

Osim Netsa, zbog rastućeg broja zaraženih igrača i djelatnika kluba, odnosno onih koji su po NBA pravilniku morali ući u Covid-19 zdravstveni i sigurnosni protokol, odgođene su i utakmice Cleveland Cavaliersa, Orlando Magica i Philadelphije 76ersa.

Tako su odgođene utakmice Philadephia – New Orleans, Atlanta – Cleveland i Brooklyn – Denver koje su trebale biti odigrane u noćas. U noći s ponedjeljka na utorak neće biti odigrana utakmica Toronto – Orlando, a u noći s utorka na srijedu s rasporeda je otpao dvoboj Brooklyn – Washington.

Najteže pogođeni novim valom zaraze su Brooklyn Netsi, koji imaju čak devetoricu igrača koji ne mogu nastupiti, a među njima su i njihove tri najveće zvijezde Kevin Durant, James Harden i Kyrie Irving koji je vraćen u momčad za gostujuće utakmice, iako i dalje nije primio cjepivo protiv Covida-19.



Komentari