Zdravko Mamić je još jednom izvisio na sudu! Ovoga puta štetu mora platiti Našem Hajduku

Ante Čizmić/Cropix

Udruga Naš Hajduk objavila je u četvrtak kako je dobila spor protiv Zdravka Mamića te će on morati platiti određeni iznos.

”Odlukom Općinskog suda u Splitu Zdravko Mamić dužan je Našem Hajduku platiti iznos od 5000 eura ili 37.672,45 kuna uvećan za zatezne kamate. Sud je ustvrdio da je u nizu njegovih javnih nastupa Mamić očito imao namjeru prikazati Naš Hajduk kao kriminalnu, nesposobnu i manipulatorsku organizaciju, politički angažiranu i zlonamjernu grupu ljudi koja ima odlike mafije i cilj ‘uništiti Hajduk i razarati hrvatsko tkivo’. Tužba protiv odbjeglog i osuđenog šefa nogometne zločinačke organizacije podnesena je još prije nekoliko godina, kako bi se i na ovaj način zaštitila prava i čast desetaka, a sada i stotina tisuća članova Hajduka”, objavili su na Facebooku Našeg Hajduka.

Dodali su kako je sud potvrdio da su apsolutno svi Mamićevi navodi bili netočni, ali i zlonamjerni, “izrečeni isključivo s ciljem gubitka njihova povjerenja u udrugu”, rasipanja članstva i posljedično uništenja modela koji se borio i izborio za “pošteni, demokratski i transparentan klub”.

 



“U ovom slučaju barem simbolično pokazalo se da je pravda dostižna, nadamo se da će prije ili kasnije ipak dostići i samog Zdravka Mamića”, zaključili su iz udruge “Naš Hajduk”.

Komentari