‘ZNAM DA MORAM BOLJE’ Ivanušec propušta SP: Volio bih da sam na popisu, ali svjestan sam situacije

Foto: Instagram

Dinamova zaklada Nema predaje dodijelila je stipendije za pet učenika i pet studenata. Dodjeli stipendija prisustvovao je i Luka Ivanušec, jedan od igrača iz kruga reprezentacije koji se nisu našli na popisu Zlatka Dalića za Svjetsko prvenstvu u Kataru, prenosi Index.

“Volio bih da sam na popisu, ali svjestan sam situacije i toga kakav je kadar u hrvatskoj reprezentaciji. Znam da moram bolje, probat ću se što je prije moguće vratiti u reprezentaciju. Sve je na meni, zapet ću i, ako budem dobar, bit ću ponovno pozvan”, rekao je Ivanušec, koji se nalazio na Dalićevom proširenom popisu, ali nije uspio ući na onaj završni.

“Neću odustajati”
“Moram biti realan. Pao sam u formi, nisam bio na razini na kojoj sam trebao biti. Svjestan sam toga i to si zamjeram. Neću odustajati, siguran sam da ću se vratiti bolji”, dodao je i priznao da se nije čuo s izbornikom.

“Ni s kime se nisam čuo, jedino mi je Dejan Lovren poslao poruku i na tome mu hvala. Trener Čačić mi je rekao da ne trebam očajavati. Vidi se kakav je kadar, još sam mlad i ima vremena za mene. Trebam nastaviti raditi na sebi i sve će doći na svoje”, nastavio je Ivanušec.



Siguran je da Hrvatska na Svjetskom prvenstvu može mnogo. “Može jako puno, vidi se kakav je popis i kakvi su to igrači, igraju u najvećim svjetskim klubovima. Vjerujem da se može napraviti dobar rezultat”, zaključio je.

 

Komentari