Zverev: Rafael Nadal mogao bi objaviti svoje povlačenje nakon Roland Garossa

Twitter

Njemački tenisač Alexander Zverev kazao je da bi španjolski velikan Rafael Nadal mogao objaviti svoje povlačenje nakon odigranog Roland Garossa, koji je na rasporedu od 28. svibnja do 11. lipnja.

Temu o umirovljenju u slučaju Rafaela Nadala sam legendarni Španjolac više je puta zatvarao, no Alexander Zverev vjeruje da će se to dogoditi na nekom turniru tijekom 2023. godine.

Zverev smatra da bi se to moglo dogoditi nakon Roland Garrosa, koji Nadal ove godine ima priliku osvojiti rekordni 15. put. “Rafael Nadal će se, nažalost, povući na Roland Garrosu. Ne želim mu to, ali mislim da će imati sjajan turnir, potencijalno ga osvojiti i onda reći zbogom”, rekao je Zverev za Eurosport.

Podsjetimo, Nadal se godinama muči s ozljedama, a tijekom karijere osvojio je 22 Grand Slam titule, jednu više od Novaka Đokovića i dvije od Rogera Federera, legendarnog Švicarca koji je prošle godine završio karijeru. Iako su Nadalu ozljede obilježile i prošlu sezonu, uspio je osvojiti Roland Garros i Australian Open, gdje će ove godine braniti naslov pobjednika.



 

Komentari