Omiljeni komičar zabrinuo javnost! Podijelio fotografiju iz bolnice: ‘Ako preživim, vidimo se uskoro’

Foto: Ivana Nobilo / CROPIX

Omiljeni komičar, scenarist i glumac, 61-godišnji Željko Pervan zabrinuo je javnost najnovijom objavom na svom Instagram profilu. Pervan je objavio fotografiju na kojoj pozira ispred bolnice u kojoj čeka operaciju srca.

“Dragi moji fanovi, sutra idem na reparaciju srca. Ako preživim, vidimo se uskoro”, poručio je u svom stilu uz fotografiju na kojoj je pozirao i mahnuo svojim fanovima. Ubrzo su se počele nizati brojne poruke podrške glumcu, kojima su fanovi jasno dali do znanja da misle na njega.

Foto: Instagram

‘Da se to reparirat’

“Ako je srce u kolko-tolko dobrom stanju, da se to reparirat, prihefta se iggy pop nitnama i nema ti tu straha, ali ponavljam, ako je srce u kolko-tolko dobrom stanju. Sretno profesore”, “Profesore nemojte im biti na smetnji tamo dugo, što brži oporavak da možemo u Đevrskama voLa okren’t”, “Velika podrška i samo pozitivno kao što ste i dosad bili”, “Sretno i brz oporavak legendi najvećoj, našem Hrvatskom Chucku Norrisu, živjeli vi meni 100 godina i da vas što prije gledamo na malim ekranima, nitko to ne zna ko vi”, samo je dio brojnih poruka podrške upućenih Pervanu.“Zaboravljamo jedino što nas može spasiti”

Željko Pervan je nakon 15 godina okupio originalnu postavu “Večernje škole” s kojom se prošle godine zaputio na oproštajnu turneju “Večernja škola – Posljednja Večernja“. Upitan je ranije zašto je trebalo proći toliko vremena da se opet dogodi ”Večernja škola”.



posljednja_vecernja15-200423.jpg
Foto: Ivana Nobilo / CROPIX

“Nešto u nama spava, tu je, živo, ali spava snom pravednika. Svagdašnja jadikovka uzima svoj danak u volji i snazi. Izloženi boleštinama, nedaćama, stidu zbog osobnih neuspjeha, zaboravljamo jedino što nas može spasiti, a to je da mislimo. Malo samoće i utihe puno vrijedi”, rekao je Pervan za Dnevno.hr.

Na pitanje hoće li “Večernja škola – Posljednja Večernja” uistinu biti oproštajna turneja, odgovorio je znakovito: “Sudeći po količini godina koje smo živjeli na zemlji, nitko se ničemu ne smije nadati, a napose jamčiti, obećavati. Praznina je puna onih što su obećavali.”

VIDEO Pervan o politici, strankama i Škori: Da nešto želim od politike, već bih se davno učlanio u HDZ

Komentari