Borna Ćorić sjajno otvorio turnir u Indian Wellsu: Briljirao u odlučujućem setu

Foto: Facebook

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić uspješno je otvorio nastup na ATP Masters 1000 turniru u Indian Wellsu gdje se plasirao u drugo kolo.

Na premijeri je Ćorić, nakon nešto više od jednog i pol sata igre, nadjačao austrijskog tenisača Sebastiana Ofnera sa 6-2, 3-6, 6-0. Bio je to dvoboj igrača koji su blizu jedan drugome u ovom trenutku na ATP ljestvici, Ćorić je na 35., a Ofner na 38. mjestu.

U prvom setu Ćorić je nakon 2-2 odjurio na 6-2 te osvojio prvu dionicu u kojoj Austrijanac baš u ničemu nije mogao parirati. Ofner je, pak, zaigrao dosta bolje u drugom setu gdje je vrlo brzo napravio break prednosti i potom ga čuvao sve do izjednačenja na 1-1 u setovima.

Foto: Instagram

Treći set donio je novi preokret



Treći set donio je novi preokret na terenu te je opet Ćorić potpuno dominirao, ovaj put ne izgubivši ni jedan gem na putu do pobjede i prolaska u drugo kolo.

Tamo će Ćorić igrati protiv 25. nositelja Nijemca Jana-Lennarda Struffa koji je bio slobodan u prvom kolu. Njih su dvojica u karijeri igrali pet puta međusobno, a Nijemac trenutačno vodi 3-2.

Bruno Petković je na tronu prestižne ljestvice: Približio se klupskim legendama

Komentari