Boysi bjesne na upravu kluba: ‘Zar vas nije sram? Pa ništa vam nije sveto prokletnici’

Foto: Ronald Gorsic/Cropix

Nakon što je Dinamo ipak dogovorio dogovorio transfer Roberta Ljubičića u grčki AEK, Bad Blue Boysi bijesne na upravu kluba, a svoju ljutnju artikulirali su na društvenim mrežama.

Hrvatski prvak bi trebao dobiti oko 3,5 milijuna eura odštete, a Ljubičić bi za Atenu trebao otići već u srijedu. Modri su prvu ponudu od oko tri milijuna eura odbili, ali stigla je veća, a Ljubičiću je u posljednje vrijeme u Dinamu pala minutaža. Momčad je popunila mjesto lijevog beka koje je spletom okolnosti pripalo Ljubičiću, a trener Sergej Jakirović ima puno opcija u veznome redu, piše hrvatski mediji. Navijači Dinama već su neko vrijeme bijesni na klub i upravu, a sad dolazi do kulminacije.

“Evo da se lijepo obratim cijeloj upravi nakon prodaje Ljubičića u onaj pe***ski AEK! Napušite mi se ku**a g**na jedna usr*na. Da ste ga dali besplatno u Hajduka manje bi mi bilo krivo, ali u onaj pos*ani pe***ski klub koji je htio naše momke okriviti, nedužne za ubojstvo, koji nas je htio izbaciti iz Europe na više godina…”, komentirao je rezignirano navijač Dinama.

‘Zar vas nije sram’

Boysi ne mogu vjerovati da nakon svega što se dogodilo Dinamo želi poslovati s grčkim klubom. “Stvarno se posluje s AEK-om poslije svega, zar vas nije sram ni malo?!”, upitao je ljutito navijač Modrih. “Ima li tko normalan tamo u tim uredima???? Idete Ljubičića prodavati AEK-u??? Dajte dečku neka igra tamo gdje treba igrati”, piše ispod objave na Instagramu.

Ako ste prodali Ljubičića vi ste debili, znam da ste je**eno nesposobni, ali ako ste igrača koji nikada svoju poziciju nije igrao prodali i još je**nim Grcima ne znam uopće što da vam se kaže. Vi ste na zadatku sj**ati Dinamo”, komentirao je. “Kod najvećeg rivala se jednostavno ne ide, sad do kraja sezone dobiti svaku utakmicu i pokazati nama navijačima da je srce plavo”, napisao je korisnik.

Grčka: Navijači do ulaznica isključivo uz digitalnu identifikaciju

“Ljubičić u AEK???? Pa ništa vam nije sveto prokletnici….Ok Panathinaikos, ali AEK mrtvi nakon onoga tijekom ljeta…go*na ste”, napisao je u nevjerici navijač Dinama, drugi se nadovezao “Gledaj ove Grke. Još uvijek pričaju o tom vremenu kad su nas pobijedili. To je sigurno jedino kaj znaju”.

Komentari