Carlo Ancelotti o Modriću: Naš odnos će uvijek biti fantastičan

Foto: Matteo Gribaudi/Guliver Images

“Luka je dobro i razgovaramo, kao i sa svim igračima. Naš odnos je jako dobar. Obostrano. naš ljudski odnos će u uvijek biti fantastičan. Sutra će biti zamjena… Ne, igrat će”, rekao je pomalo zbunjeni Ancelotti

Ove srijede na Santiago Bernabeu Real Madrid će otvoriti novu sezonu Lige prvaka utakmicom protiv Union Berlina. Susret počinje u 18:45, a sve zanima tko će tada stajati na strani kraljevskog kluba. Od ovoga ljeta osobito je zanimljiv vezni red u kojem sve manju minutažu ima hrvatski kapetan Luka Modrić.

Union Berlinu je ovo prvi plasman u Ligu prvaka. U momčadi je i hrvatski reprezentativac Josip Juranović. S druge strane, Carlo Ancelotti je od početka sezone bombardiran pitanjima o Modrićevoj minutaži. U najavi utakmice je otkrio kako će hrvatski kapetan igrati od prve minute.

“Luka je dobro i razgovaramo, kao i sa svim igračima. Naš odnos je jako dobar. Obostrano. Ponekad se zna dogoditi da ne igra kao prije, ali naš ljudski odnos će uvijek biti fantastičan. Sutra će biti zamjena… Ne, igrat će”, rekao legendarni trener, djelujući pomalo zbunjen vlastitim riječima.



Komentari