Dinamo kreće po obranu titule, stigli su sastavi: Bišćan napravio iznenađujuću promjenu

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Aktualni prvak Hrvatske, zagrebački Dinamo po obranu titule kreće na Maksimiru i to protiv najvećeg rivala Hajduka. U superkupu je Dinamo slavio golom Baturine.

Utakmicu sudi Igor Pajač, 37-godišnjak iz Svetog Ivana Zeline. On je provjerio travnjak i dao zeleno svjetlo za igranje utakmice što znači da nevrijeme koje je ponovno zadesilo Zagreb neće odgoditi najveći derbi hrvatskog sporta.

U odnosu na derbi u Superkupu trener Dinama Igor Bišćan je uveo Moharramija umjesto Perića. To znači da će na stopersku poziciju Ristovski. Hajdukov trener Ivan Leko uveo je Livaju i Sahitija umjesto Dajakua i Dolčeka.

Važna tri boda
Trener prvaka ovako je najavio susret: “Naše su ambicije jasne, a to je pobjeda i po mogućnosti nešto bolja igra nego što je bila u subotu”, a dotaknuo se i povratak Livaje: ” Oni u ofenzivnom dijelu puno toga baziraju na njemu, bit će sasvim sigurno drukčije, ali koliko će se to generalno odraziti na zbivanja na terenu, teško je procijeniti. Trebali bismo fizički biti bolji nego u prošloj utakmici jer smo se tad tek vratili s priprema.”



Dinamo- Hajduk (20:00)

Dinamo: Livaković – Moharrami, Ristovski, Šutalo, Ljubičić – Mišić, Bulat – Špikić, Baturina, Ivanušec – Petković

Hajduk: Lučić – Sigur, Šarlija, Ferro, Melnjak – Pukštas, Krovinović – Sahiti, Benrahou, Mlakar – Livaja

Komentari