Dinamo nakon dosta muke savladao Rudeš: Pušu Hajduku za vratom

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Nogometaši Dinama su nešto veće poteškoće savladali zadnjeplasirani Rudeš s 3:0. Strijelci u pobjedi bili su Moreno Živković kojem je to prvijenac za Dinamo , Fran Brodić i Petar Sučić

U prvom poluvremenu Dinamo je imao posjed, ali bez pravih prilika i pomalo neuvjerljivo. Najbolju priliku imao je Hoxha koji je pokušao glavom nakon ubačaja Petkovića, ali je Mrčela s crte očistio.

Drugo poluvrijeme krenulo je bolje za Dinamo, a Brodić je pogodio stativu nakon dobrog prodora. Gol je konačno pao u 60. minuti. Baturina je ubacio iz kornera, a Živković uletio u pet metara i s glavom donio prednost.

image
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Velika borba

Ubrzo je Martin Baturina napustio teren zbog ozljede te itekako zabrinuo svoje navijače. Prema prvim informacijama problem je za zadnjom ložom, ali tek treba pričekati prve nalaze.



Drugi gol došao je u 78. minuti kada je Petković lijepo poslužio Brodića, a on mirno matirao Markovića. Konačni rezultat postavio je Sučić na povratnu loptu Halilovića.

Rijeka je i dalje vodeća s 59 bodova. Hajduk je na 55, a Dinamo na 54 s utakmicom manje od vodećih. Nakon reprezentativne pauze igra se veliki derbi na Poljudu dok na Rujevicu stiže Rudeš.

Skromna predstava na stadionu Aldo Drosina: Istra 1961 i Gorica remizirali bez golova

Komentari