Dinamo srušio Goricu: Nastavlja se lov na Rijeku

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Nogometaši Dinama su u 30. kolu SuperSport HNL-a pobijedili domaćina Goricu s 2:0. Golove su postigli Kulenović i Bulat i tako nastavili lov na vodeću Rijeku.

Dinamo je dominirao u prvom poluvremenu, pogotovo u prvih pola sata kada su igrali ‘run ‘n’ gun’ nogomet. Već je u šestoj minuti Baturina opasno zapucao, ali Banić je obranio.

Ipak, sedam minuta kasnije nije bilo pomoći za Goricu. Oduzetu loptu Baturina je s centra dao u for Kulenoviću koji se sjurio do Banića i lagano pospremio za vodstvo modrih, piše Dnevno.hr.

image
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Bez uzbuđenja u nastavku

Do kraja poluvremena Dinamo je nastavio dominirati. Najbolju šansu ipak je imala Gorica. Nakon kiksa Dinamove obrane Rukavina je slomio Ristovskog, ali Nevistić brani njegov pokušaj pa se rezultat na semaforu ne mijenja.



U nastavku nismo gledali ni približno zanimljiv i dinamičan susret. Bilo je to puno greški i faulova, a najbolju priliku imao je Kulenović koji je nakon sjajnog prodora Sučića loptu poslao preko gola. Utakmica je bila i na kratko prekinuta zbog dima koji je nastao tijekom bakljade.

Do kraja susreta Dinamo je zabio i drugi gol. Za goste je uz dosta sreće zabio Marko Bulat koji se tek vratio od ozljede. Na tablici Dinamo ima dva boda manje od Rijeke koja sutra igra s Istrom dok Dinamo 17.4. igra zaostali susret protiv Varaždina.

Lokomotiva slavila na gostovanju kod Varaždina: Opet je na četvrtom mjestu ljestvice

Komentari