Dinamo u četvrtak dočekuje Betis: Maksimir rasprodan u rekordnom roku

Foto: Facebook

Dinamo u četvrtak od 18 sati i 45 minuta dočekuje španjolski Betis na Maksimiru u sklopu šesnaestine finala Konferencijske lige. Iz prve utakmice Modri imaju prednost nakon pobjede 1:0. Klub s Maksimirske 128 objavio je kako će Dinamo na utakmici imati ogromnu podršku s tribina.

“Maksimir je rasprodan. Naši igrači će sutra loviti prolaz u daljnju fazu natjecanja uz pomoć punog stadiona. Hvala vam na podršci i idemo sutra zajedno po pobjedu”, napisali su iz kluba na Instagramu.

Navijači su se trgali za kartu više, a nisu skrivali oduševljenje činjenicom da će Dinamo pred punim Maksimirom pokušati dokrajčiti Betis. Traže stavljanje juga u prodaju, ali navijači Betisa kupili su već trećinu svog raspoloživog kapaciteta.

Naravno, treba naglasiti kako Maksimir sada može primiti nešto više od 24 tisuće gledatelja jer nakon potresa tribina na istoku nije u funkciji. Da je ona ispravna na Maksimiru bi sjedilo 35 tisuća ljudi.



Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi, gomila i tekst
Foto: Facebook

A onda HNL…

“Welcome to blue hell”, “Dinamovština se probudila”, “Ovako do kraja sezone, sjetite se da igramo i vikendom”, Da je barem tako i protiv Rudeša, Lokomotive, Slaven Belupa i Istre”, samo su neki od komentara navijača.

Klub je objavio i kako će biti otvorena fan zona prije početka utakmice. “Od raskrižja Svetice -Maksimirska cesta prema Ticket pointu u četvrtak s početkom u 15 sati”, naveli su.

Veliki hrvatski tenisač objavio odlazak u mirovinu: ‘Žao mi je što ću vas razočarati, ali…’

Zona će omogućiti zabavu za najmlađe navijače, ali i prodaju službenih navijačkih rekvizita. Dinamo se u nedjelju od 15 sati okreće HNL-u gdje ga čeka težak okršaj s Rijekom kod kuće.

Komentari