Doktor s Rebra otkrio kakvo je zdravstveno stanje Jasmina Stavrosa: ‘Činimo sve što možemo!’

Jure Miskovic/Cropix

Nakon što je krajem prošlog tjedna iz Vinogradske bolnice prebačen u KBC Rebro u Zagrebu, doznalo se kakvo je trenutno stanje 68-godišnjeg pjevača Jasmina Stavrosa.

Kao doznaju 24sata, pjevač je prebačen u drugu bolnicu na vlastiti zahtjev, ali i po preporuci liječnika. Trenutno prima zračenje, no još uvijek trpi jake bolove.

“Pacijent se nalazi kod nas na liječenu. Kao i za svakog pacijenta, činimo sve kako bi mu pomogli u oporavku. Trenutačno prima zračenje, a o ostalim detaljima liječenja ne mogu govoriti “, rekao je za 24sata ugledni zagrebački specijalist radioterapije i onkologije, prof. dr. Fedor Šantek.

Neslužbeno se doznaje da pjevač još uvijek trpi jake bolove, no jako je optimističan i vjeruje u oporavak. Naime, i pjevačeva supruga se liječila od raka upravo na Rebru te je u potpunosti izliječena.



Podsjećamo, pjevač je krajem mjeseca otkrio da ima karcinom kostiju, a u Vinogradskoj bolnici su posumnjali i na rak želuca, zbog čega su napravljene dodatne pretrage, no u ovom trenutku nisu poznati rezultati istih.

Pjevač, nažalost, još uvijek trpi velike bolove, iako dobiva razne lijekove koji umanjuju bol.

 

Komentari