‘DONIO SAM ODLUKU!’ Modrić uoči sutrašnjeg polufinala Lige nacija iznenadio odgovorom o nastavku igranja za Vatrene

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Kapetan Luka Modrić i Zlatko Dalić sudjelovali su na press konferenciji za medije uoči sutrašnjeg polufinala Lige nacija protiv Nizozemske u Rotterdamu.

Kapetan je komentirao svoju budućnost među vatrenima: “Vidjet ćemo, trenutno sam fokusiran na Ligu nacija i ovo što je ispred nas. A o nastavku moje reprezentativne karijere možemo pričati nakon toga. Donio sam odluku, ali o tome ćemo kad završi Liga nacija.”

“Želimo u finale, želimo pobjedu. Ovo što smo napravili, ulazak u najbolje četiri reprezentacije, je odličan uspjeh. Bit će teško, ali optimist sam. Želimo pokazati sve ovo što smo dobro radili ovih dana” rekao je odlučno izbornik.

“Ne, došli smo tu po medalju. Nema govora da netko ide doma, niti to itko želi. Dat ćemo sve od sebe da ispišemo povijest” poručio je Dalić o mogućem puštanju igrača na odmor ako ne uđu finale.



Pomalo ljut Dalić je bio na novinare: “Vi ste ih iznenadili. Vi ste već napisali sastave. Opet se vraćamo na te vaše sastave. Zovete, pitate, tražite sastav, ali eto, to je vaše…”

“Moj fokus je na reprezentaciji. Što se Reala tiče, već sam puno puta rekao sve o tome, ne bih htio ponavljati. Moj fokus je na Nizozemskoj, kad sve završi, možemo o tome” izjavio je kapetan o mogućem novom klubu.

Modrić o hrvatskom dresu: “Uvijek uživam igrati za reprezentaciju i svaki dolazak ovdje me ispunjava. To što se približava moj kraj s reprezentacijom nije razlog da više uživam. Svaki put uživam ovdje. Dok je tako i dok mogu pomoći, nema razloga da ne budem ovdje.”

Nemam. Rekao sam već što mislim o njemu. Žao nam je što je otišao tako veliki igrač, ali svatko ima svoj put u karijeri i radi ono što misli da je najbolje za njega. Hvala mu za sve što je napravio za Real i želimo mu sreću.

“Luka zna najbolje što je za njega dobro. Svatko odlučuje sam” poručio je Dalić kapetanu.

Za kraj izbornik se dotaknuo samog natjecanja: “Pa je. Prva sezona ovog natjecanja nije bila dobra za nas. Ove smo došli do ovdje i sada želimo opet napraviti povijest. Nemamo kalkulacija, želimo napraviti dobar rezultat. Protivnik je dobar i kvalitetan, ali mi imamo svoju kvalitetu.”

Komentari