Doris Pinčić vratila se na male ekrane, gledatelji oduševljeni: ‘Nikad ljepša i sjajnijeg osmjeha’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Mnogima omiljena televizijska voditeljica Doris Pinčić Guberović (35) vratila se na male ekrane nakon osam mjeseci koliko je izbivala zbog porodiljnog. Ponovno će biti dio voditeljskog para u emisiji ‘Dobro jutro Hrvatska’.

“Subota je i ovo je malo drugačiji termin emisije. Današnja emisija je po još nečemu drugačija. Nakon dugih osam mjeseci vratila se roda, vratila se naša mama, rekao je Vicko Dragojević u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’, a onda se pored njega pojavila Doris.

Dobro jutro Hrvatska.(Foto: Screenshot/HRT)

Gledatelji su oduševljeni

Doris su u emisiji pozdravili s pjesmom Mile Hrnića ‘Kome bi šumilo moje more sinje’. Voditeljica je bila dobro raspoložena. Gledatelje je odmah oduševila svojim dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom. Pohvalili su i njezin izgled te modnu kombinaciju, a nosila je ružičastu košulju i bijele hlače.

“Dobro nam došla draga naša Doris”, “Dobro došla Doris! Nikad ljepša i sjajnijeg osmjeha. Lijepo Vas je vidjeti oboje, ali danas posebno Doris”, “‘Napokon”, “Prekrasna je”,



“Sretan povratak Doris! Moj omiljeni par voditelja zaželio nam je danas dobro jutro i baš me razveselio”, “Sretno predivna Doris”, “”Ljepotica Doris majka -žena -kraljica”, nizali su se komentari dobrodošlice.

Ekipa iz ‘Dobro jutro, Hrvatska’ se pozdravila s Doris Pinčić: Voditeljica odradila posljednju emisiju

Voditeljica se u studenom 2022. godine udala za menadžera Davora Guberovića kod matičara u Zagrebu. Vjenčanje je bilo malo i intimno, a na njemu su bili samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Emisiju je, zajedno s kolegama, nastavila voditi do kraja srpnja, kada je otišla na porodiljni. Par je u rujnu prošle godine dobio svoje prvo dijete, a Doris iz prvog braka s Borisom Rogoznicom ima još dvoje djece, sina i kćer.

 

Komentari