Drama na Tomaševićevoj konferenciji, Pernar se derao na gradonačelnika pa dobio žestok odgovor

Screenshot: Facebook

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Luka Koarlet i Danijela Dolenec u utorak ujutro obišli su obnovljene prometnice i kružni tok na raskrižju Nove ceste, Kranjčevićeve i Ulice Božidara Adžije.

Nakon obilaska održali su konferenciju za medije, a na samom početku došlo je do drame. Naime, gradonačelniku se u obraćanje ubacio bivši zastupnik u Saboru Ivan Pernar koji je počeo vikati prema okupljenima.

“Recite, zašto ste lagali da su tramvaji stari 10 do 15 godina?”, rekao je i nastavio galamiti.

Pernar je tvrdio da mu ljudi iz Grada brane pristup.



“Bivši zastupniče Pernar, molim vas dopustite da održimo konferenciju i da novinari postavljaju pitanje. Odite svjedočite u Zambiju”, odgovorio mu je Tomašević koji je zatim nastavio s konferencijom.

Još jedna greška Grada
Kasnije je otkrio kako se i na Mirogoju dogodio incident.

“Nepažnjom tvrtke oštećen je križ. Pozvali smo policiju, bio je nesretan slučaj, odmah će se pristupiti sanaciji. Najbitnije je da nitko nje stradao. Utvrdit će se odgovornost”, kazao je.

Što se tiče drugih tema, gradonačelnik je spomenuo ulaganje od sedam milijuna eura u obnovu zagrebačke uspinjače koja je bila toliko devastirana i zanemarena da je skoro izgubila dozvolu za rad.

Komentari