FOTO Dinamo slavio protiv Istre: Pljuštali i poništeni golovi, pogledajte sjajnu posvetu Ćiri

Foto: DAMIR KRAJAC Cropix

Dinamo je na početku 21. kola SuperSport HNL-a na Maksimiru s 1:0 slavio protiv Istre 1961, koja je svojim velikim naletom u posljednje vrijeme trenutni hit hrvatskog prvenstva. Gosti iz Pule su sa svojim ambicijama došli u Zagreb, a razoružao ih je gol Stefana Ristovskog u 37. minuti koji se pokazao dovoljnim za domaća tri boda.

Pored toga, Dinamo je imao i neiskorišteni penal koji je u 29. minuti promašio Josip Drmić pucajući u stativu. O dosuđivanju tog penala se pričalo, a kasnije, u drugom poluvremenu, odjeknula su i dva nepriznata gola zagrebačkih Plavih, oba puta zbog zaleđa Darija Špikića kod kojih je odluka pala nakon povlačenja crta u VAR prostoriji.

U 63. minuti je ostalo 1:0 za Dinamo nakon što nije bio priznat Špikićev gol, a u 68. se presudnom pokazala Špikićeva pozicija na terenu prije nego je asistirao Bruni Petkoviću. Istra 1961 je, tako, zbog dvije situacije iz drugog poluvremena imala i dosta sreće, ali svejedno nije uspjela izbjeći poraz kod vodeće momčadi prvenstva.

Prije početka – posveta Ćiri Blaževiću
Dinamo je na kraju utakmice slavio, a prije početka, na Maksimiru je u prvom planu bila lijepa slika prilikom izlaska momčadi i sudaca iz tunela na travnjak u Zagrebu. Oko vrata igrača i sudaca bili su bijeli šalovi, u znak sjećanja na Miroslava Blaževića, a nakon toga, Ćiri u počast bila je održana i minuta šutnje tijekom koje se razmišljalo i o teškim posljedicama potresa koji je izazvao žrtve u Turskoj i Siriji.



Foto: Ronald Gorsic/CROPIX
Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Komentari