FOTO Indira Levak u kratkoj haljinici očarala obožavatelje: ‘Opa, goriš’

Foto: Instagram

Pjevačica Indira Levak (49) privukla je pažnju svojih obožavatelja novom atraktivnom fotografijom na svom Instagram profilu.

Ova 49-godišnjakinja već godinama voli nositi kratke suknjice i haljinice koje joj izvrsno stoje, a sada je objavila fotku na kojoj pozira u ultrakratkoj crvenoj haljini koja savršeno naglašava njezinu fantastičnu liniju, piše Direktno.hr

Seksipilna crvena haljina ima zatvoren gornji dio koji je ukrašen perjem na rukavima. Donji dio je kratak i ima volane sa strane, a njime je savršeno naglasila istrenirane noge i vitku liniju koju održava redovitim treninzima.

Foto: Instagram

Za dodatni “wow” faktor Indira je odabrala bež štikle i crveni ruž, što je bilo savršeno za svečani događaj “Moć glazbe združuje” u Sloveniji, na kojem je osvojila i “Zlatnu ploču”. U opisu objave pjevačica je zahvalila svojim slovenskim fanovima na dočeku, pjesmi i nagradi te istaknula da “Moć glazbe” već 26 godina združuje ljude.



Obožavatelji su bili oduševljeni Indirinom pojavom u crvenoj haljini te su u komentarima ostavljali samo riječi hvale. “Opa, goriš”, “Bravo, kraljice”, “Uvijek predivna”, “Vidi se da si smršavjela”, “Blistaš”, samo su neki od laskavih komentara.

Komentari