FOTO Ovo nije za one slabog srca! Kad se Nikolina i Nives udruže, Instagram gori: Zavodljivo pozirale u srebrnim haljinicama

Foto: Instagram

Društvene mreže prepune su objava povodom Valentinova. Mnogi poznati Hrvati podijelili su sa svojim pratiteljima kako provode Dan zaljubljenih, hvale se darovima i šire poruke ljubavi. Među silnim crvenim ružama, istaknula se jedna druga “valentinovska” objava.

Na profilu Nikoline Ristović osvanule su dvije fotografije, koje su zasigurno razveselile njihove obožavatelje. Voditeljica je pozirala u društvu Nives Celzijus, a dame su odjenule glamurozne srebrne haljine te istaknule svoje bujne atribute, prenosi Dnevno.hr

“Ležerni utorak… Da se ne lažemo. Malo glamura ponekad laska egu. A i Valentinovo je”, napisala je Nikolina u opisu fotografija. Nives je ovoga puta osvanula u nešto čednijoj haljini od one Nikolinine, koja je bila blago prozirna i isticala njezin bujni dekolte.



“Krasno te vidjeti u šljokicama. Šteta što nije neka crvena šljokica”, komentirala je objavu Nives, na što je Nikolina odgovorila: “Sigurna sam da će se i to dogoditi”.

“Rijetko lijepa žena, a pritom umna”, “Lijepe ste i ne treba da si lažete. Stvarnost”, “Predivno izgledate”, nižu se komplimenti.

Foto: Instagram

Dok se Nikolina hvali modnim krpicama na, Nives provocira u svom stilu. Objavila je video u kojemu jede luk i pije vino te poslala poruku kako joj soliranje na dan zaljubljenih uopće ne čini nikakav problem.

Screenshot: Instagram

 

 

Komentari