FOTO Razvodi se jedna od najljepših hollywoodskih glumica, bivši ima hrvatske korijene: Snimljena u ludom provodu bez prstena

Foto: Instagram

Poznata glumica Sofia Vergara nakon sedam godina braka razvodi se od Joea Manganiella, čiji su preci s hrvatskog otoka Murtera.

Lijepa glumica najpoznatija je po ulozi u seriji “Moderna obitelj”, a jedan od, po mišljenju mnogih, najzgodnijih hollywoodskih parova izdao je zajedničku izjavu za strane medije u kojoj su potvrdili da se razvode.

“Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života”, poručio je dvojac.

Inače, par se upoznao 2014. godine, a zaruke su uslijedile već nakon šest mjeseci. Svadbeno slavlje održano je u Palm Beachu na Floridi kamo su pristigle i brojne slavne osobe, a popis uzvanika brojio je oko 400 osoba.



Glumica se trenutno nalazi u Italiji gdje slavi svoj 51. rođendan bez Joea i bez vjenčanog prstena, prenosi Direktno.hr.

Instagram

Mnogi su na društvenim mrežama primijetili da Joea nema na fotkama, a Sofia je u javnosti posljednji put viđena sa svojim sinom, 31-godišnjim Manolom Gonzalezom Vergarom. Sofia je Manola dobila u braku s Joeom Gonzalezom koji je bio njezina srednjoškolska ljubav te su u braku bili bilo od 1991. do 1993. godine.

Instagram

Sa sinom će uskoro krenuti u zajednički poslovni pothvat i zajedno će se pojaviti u jednom kulinarskom showu. Emisija nosi naziv “Celebrity Family Cook Off” u kojoj će se poznate obitelji međusobno suprotstaviti u nekoliko kuharskih izazova u dobrotvorne svrhe.

Vergara je, inače, svoju karijeru počela u Kolumbiji gdje je jedan fotograf zapazio lijepu glumicu dok je s društvom uživala na plaži u Kolumbiji.

Komentari