Gvardiol odabrao 11 najboljih Hrvata iz Premier Lige, stigli brojni komentari: ‘Joško, Joško’

Foto: Instagram

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol iz RB Leipziga ovog je ljeta prešao u Manchester City, a odabrao je 11 najboljih hrvatskih nogometaša koji su igrali u Premier Ligi.

Nakon što je 21-godišnjak odigrao izvrsnu utakmicu u UEFA Superkupu u kojoj je City nakon izvođenja jedanaesteraca osvojio prvi trofej sezone, trener Pep Guardiola stavio ga je u sastav u tri utakmice Premiershipa.

Gvardiol, najskuplje plaćeni branič u povijesti, na društvenim stranicama kluba odabrao je najbolje hrvatske nogometaše iz Premier lige.

Odabrao svojih 11
Na najvišoj razini engleskog nogometa dosad je nastupalo 29 igrača iz Hrvatske, a Gvardiol je odredio tko po njemu pripada idealnoj jedanaestorici koji bi osvojili Premier ligu, a čak i trostruku krunu.



To su Lovre Kalinić, Dejan Lovren, Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Joško Gvardiol, Mateo Kovačić, Niko Kranjčar, Luka Modrić, Nikica Jelavić, Ivan Perišić i Davor Šuker.
Objava kluba primila je i mnoštvo komentara. “Poznavajući Gvardiola on bi u 11-oricu stavio 11 verzija sebe”, glasio je jedan komentar. “Zanimljivo”, “Joško, Joško, što bi s Bokšićem?”, “Propusti: Igor Štimac, Alen Bokšić, Robert Prosinečki”, komentirali su pratitelji Manchester Cityja.

Guardiola se vratio nakon operacije leđa
Istovremeno, španjolski nogometni stručnjak Pep Guardiola vratio se za kormilo Manchester Cityja nakon operacije leđe, objavio je engleski nogometni prvak.”Menadžer se vratio u City Football Academy nakon oporavka od rutinske operacije leđa u Španjolskoj prošlog mjeseca”, objavio je klub.

Katalonac je izbivao tri tjedna, a u njegovoj odsutnosti momčad je vodio prvi pomoćnik Juan Manuel Lillo.

City zadržao vrh ljestvice
Aktualni pobjednici Lige prvaka, Premier lige i FA kupa u Guardiolinom odsustvu su pobijedili Sheffield United (2:1) i Fulham (5:1) zadržavši vrh ljestvice s četiri pobjede.

U subotu City gostuje kod West Ham Uniteda, a u grupnoj fazi Lige prvaka sljedećeg utorka igra na svom terenu protiv beogradske Crvene zvezde.

Komentari