Gvardiol progovorio o ljubavnom statusu: “Zasad nijedna nije uspjela probiti obranu, uspješno se branim”

Foto: Goran Mehkek/ Cropix

Dvadesetogodišnji nogometaš Joško Gvardiol konačno je komentirao interes koji je pobudio kod mnogih žena, što mlađih, što starijih.

“Zasad nijedna nije uspjela probiti obranu, uspješno se branim, ali da, bilo je puno situacija, pogotovo na tom dočeku, sjedio sam iza s Brozom i Jakićem i bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno”, izjavio je Gvardiol u razgovoru za IN Magazin.

Upitan koje mu se žene više javljaju, posebno kada su poznati njegovi afiniteti prema nešto starijim damama, otkrio je da se javljaju i mlađe i starije.

“Ima i malo starijih, ima i mlađih, ali dobro. Još sam mlad, imam dosta vremena, koncentriran sam na nogomet, a za budućnost ćemo vidjeti. Ima vremena”, dodao je.



Gvardiol je posebno istaknuo situaciju na dočeku Vatrenih u Zagrebu i pomame koja je vladala među ženama.

“Da, bilo je puno situacija, pogotovo na tom dočeku, sjedio sam iza s Brozom i Jakićem i bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno”, rekao je. ‘Bok, Joško, ja sam Marica’ i ‘Joško, kad se misliš javiti’ samo su neki od transparenata koji su uočeni na dočeku, a isticao se i transparent s telefonskim brojem i natpisom: “Joško, prihvaćaš li ponudu?”

Podsjetimo, uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Katar, Gvardiol je u emisiji Roberta Knjaza priznao da ga privlače starije žene, a kao primjere ljepote naveo Shakiru, Angelinu Jolie i Jennifer Lopez, koju je stavio na prvo mjesto.

@hrvatska_radiotelevizija

[KNJAZ KOD VATRENIH] Joško Gvardiol: Jennifer Lopez, javi se! #FIFAworldcup #Katar2022 #Qatar2022 #nogomet #hrt #hrvatskanogometnareprezentacija #croatianteam #joskogvardiol

♬ original sound – HRT

Komentari