Hajduk pobijedio Varaždin i upisao važna 3 boda: Bili se vratili na pobjedničke staze

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Hajduk je u 30. kolu Supersport HNL-a i šesti put u nizu pobijedio Varaždin. Bijeli su ovoga puta na Poljudu slavili rezultatom 2:0. Prekrasne golove postigli su Yassine Benrahou u 25. i Emir Sahiti u 65. minuti. Benrahou je bio igrač utakmice, uz svoj gol je i asistirao za Sahitijev.

Marokanac je tako došao do učinka od dva gola i četiri asistencije u prvih 12 utakmica za Hajduk, a dobra vijest za Ivana Leku je i da je Emir Sahiti koji je propustio skoro cijeli proljetni dio sezone zbog ozljeda danas podsjetio na sjajnu prošlogodišnju formu.

U 25. minuti Hajduk je dobio slobodni udarac na 18 metara koji je izborio Marko Livaja, a Benrahou je ljevicom krasno prebacio živi zid i matirao Olivera Zeleniku. Livaja i Benrahou danas su ponovno bili sjajan tandem i par puta su duplim pasevima izigrali gostujuću obranu.

U 65. minuti Benrahou je vanjskom proigrao Sahitija na desnom krilu. Sahiti je imao Livaju u sredini, ali se fintom oslobodio Matije Kolarića i udarcem vanjskom u stilu Ricarda Quaresme sjajno naciljao same rašlje. Dodajmo kako je za Hajduk u ulozi desnog beka debitirao 19-godišnji Niko Sigur, odigrao je svih 90 minuta, prenosi Index.hr.



Komentari