I konačno je službeno: Luka Modrić potpisao je novi ugovor!

Foto: Instagram

Real Madrid i Luka Modrić dogovorili su produljenje ugovora do 30. lipnja 2024. godine, službeno je potvrdio klub.

Za Modrića nije bilo puno dvojbi. Po svim informacijama koje su dolazile, njegova želja bila je jasna, u prvom planu bio mu je ostanak u Realu, a u drugi plan pala je moćna ponuda o kojoj se također puno pisalo.

Povezivali su ga i s mogućim odlaskom u Saudijsku Arabiju, u tamošnji Al Hilal, a ponuda koja se pritom spominjala bila je baš moćna. Navodno se radilo o 200 milijuna eura za trogodišnju suradnju, ali Modrić je tome rekao – ne.

Luka Modrić je u Real Madrid stigao 2012. U svojih 11 sezona koliko brani kraljevski dres, odigrao je 488 utakmica i osvojio 23 naslova: pet Liga prvaka, pet Svjetskih klupskih prvenstava, četiri europska Superkupa, tri La lige, tri Kupa kralja i četiri Superkupa Španjolske.



Tijekom svoje karijere kao igrač Real Madrida, Modrić je osvojio najviše individualne nagrade, kao što su Zlatna lopta 2018., nagrada The Best FIFA 2018., UEFA-ina nagrada za igrača godine 2017./18…

Osim toga, bio je Zlatna lopta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i brončana lopta na Svjetskom prvenstvu u Katru, objavio je madridski klub.

Komentari