IZ SRBIJE SE ŽESTOKO OKOMILI NA MILANOVIĆA: ‘Besramni hrvatski predsjednik ne bi smio biti na slobodi, hvali se ustaškim porijeklom’

Foto: Guliver

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin kazao je da napadi na predsjednika Srbije od strane hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića “ne dolaze zato što je Aleksandar Vučić zločinac, već zato što ne želi šutjeti o hrvatskim zločinima”.

“Ako u Srbiji ima zakona, onda će protiv Milanovića biti podignuta optužnica za širenje vjerske i nacionalne mržnje. Čovjek koji se hvali ustaškim porijeklom i pozdravlja progon Srba iz Hrvatske može biti predsjednik Hrvatske, ali ne bi smio biti na slobodi“, rekao je Vulin u pisanoj izjavi koju je prenio MUP, prenosi Dnevno

Komentirajući Milanovićeve navode, da Hrvatska može podići optužnicu protiv Vučića, nakon što je Srbija podigla optužnicu protiv hrvatskih pilota, Vulin je naveo da “Hrvatska ima nepokajane zločine koje je Aleksandar Vučić otkrio i odbio prešutjeti“.

‘Besramni Milanović’
Ministar obrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da djeca koja su “navodno stradala” imaju imena i prezimena.



Stefanović je u pisanoj izjavi koju je proslijedilo Ministarstvo obrane naveo “da ma koliko Milanović divljao u svojim izjavama i napadao Srbiju, predsjednika Vučića i tužiteljstvo u Beogradu, pravde za žrtve ovog nečovječnog zločina mora biti“.

“Navodno stradala neka djeca, kako to besramni hrvatski predsjednik Zoran Milanović kaže, imaju svoje ime i prezime. Jovica Drča (6), Žarko (9) i Nevenka Rajić (11), Darko Vuković (13) – djeca su ubijena na Petrovačkoj cesti. Nalazili su se u izbjegličkoj koloni koju su 1995. godine bezočno bombardirali hrvatski ‘junaci’, koji, također, imaju ime i prezime“, kazao je Stefanović.

 

Komentari