Iznenada preminuo hrvatski branitelj (47). Sa samo 14 se prijavio u vojsku: ‘Takvi se više ne rađaju’

pixabay

Tužna vijest dolazi nam iz Velike Gorice. Kako su BBB objavili na svojim stranicama, preminuo je Daniel Deverić Koki, hrvatski branitelj i poznati član navijačke skupine Bad Blue Boys.

Istaknuti član te navijačke skupine preminuo je u ponedjeljak ujutro. Imao je samo 47 godina. “Prestalo je kucati njegovo veliko srce koje je kucalo za Dinamo, Hrvatsku i ekipu s tribine Sjever.”, opraštaju se njegovi prijatelji.

Ispraćaj dragog Kokija, legende Boysa, zakazan je danas za 13.00 na gradskom groblju u Velikoj Gorici…”Nažalost, jutros nas je napustio naš prijatelj s tribine Daniel Deverić poznatiji kao Koki. Rođen 16. lipnja 1977., veći dio svog života proveo je u Donjoj Lomnici, u okolici Zagreba. Sa samo 14 godina, prateći svog brata, prijavio se u Hrvatske oružane snage te se priključio obrani Hrvatske.”

Foto: Facebook/BBB

Volio Hrvatsku iznad svega

“Kroz život su ga pratile mnoge poteškoće, no ni teška obiteljska situacija, ni teške bolesti nisu ga spriječile da prati Dinamo čak i na najudaljenijim gostovanjima. S Danielom ni jedno druženje nije moglo proći, a da ne zapjeva rečenicu po kojoj ćemo ga pamtiti: ‘Otac mi je Dinamo, majka mi je Hrvatska, čuvajte se huligana zagrebačkih ulica’. Koki, počivaj u miru!”, oprostili su se od svog člana Bad Blue Boysi na svom web izdanju.



“Nakon Mislava Vučetića Kureta, Adama i ostalih koji su nas napustili i pojačali nebesku tribinu, grupa BBB ostala je bez još jedne ljudine i navijača od formata. Takvi se više ne rađaju.”, pišu Boysi na mrežama.

Vukovar potresla prerana smrt legendarnog heroja Domovinskog rata: ‘Ne smije se zaboraviti…’

Komentari