Jarni žestoko uzvratio Petkoviću: To je manjak kućnog odgoja, nije napravio ništa van Dinama

VLADO KOS Cropix

Nakon što je četvrtak ujutro smjenjen s mjesta izbornika U-17 reprezentacije, Robert Jarni odlučio se oglasiti i prokomentirati cijelu situaciju, ali i poručiti nekoliko riječi kapetanu Dinama Bruni Petkoviću.

“Zar je moguće da nakon svih ovih godina doprinosa državi moram dokazivati svoje hrvatstvo na ovakav način? Ne trebam se opravdavati, ali čak ni bivše legende Dinama svojevremeno nisu navijale za Dinamo u europskim utakmicama, zašto bi trebao ja?”, upitao je Jarni.

Naglasio je kako je bio ponosan igrač splitskog Hajduka i Betisa. “Proveo samo tamo najljepše perioda svoga života i u oba kluba sam se realizirao profesionalno i dobio ono najvažnije, iskreno poštovanje i ljubav navijača. To su emocije koje ljudsko biće s karakterom ne može i neće izbrisati”, kazao je.

Ističe kako mu je žao ako nekoga vrijeđa njegova iskrenost. “To se u normalnim društvima zove stav, koji ni na koji način ne umanjuje moj profesionalni angažman i posvećenost našoj mladoj reprezentaciji”, kazao je legendarni Vatreni, prenosi Direktno.hr



Foto: Jure Miskovic/CROPIX

‘Mislio sam da živimo u demokratnoj državi…’

Naglasio je kako nije povodljiv tip te da uvijek iskreno kaže svoje mišljenje. “Petkovićeva izjava pokazuje manjak kućnog odgoja te razinu komunikacije na koju se ne namjeravam spuštati”, kazao je Jarni.

Poručio mu je da se trebao malo više potruditi u svojoj karijeri. “Da je napravio nešto izvan Dinama i iskusio neke uspjehe, igrajući za druge strane klubove, ne bi mu smetalo da postane klaun”, poručio je Jarni.

Bruno Petković mogao bi zaraditi kaznu zbog Roberta Jarnija: ‘On je obični klaun’

Na koncu se zahvalio HNS-u na angažmanu i ukazanom povjerenju. “Mislio sam da živimo u demokratskoj državi koja pojedincu omogućava slobodu govora, a ne da potiče površni i populistički mentalni sklop na temelju kojeg sam smijenjen sa dužnosti izbornika i to zbog svoj mišljenja, a ne zbog svojih rezultata. Svojim momcima želim iskrenu sreću na nadolazećem europskom prvenstvu”, zaključio je.

Komentari