Jezivo! Vlasnik teretane uzeo bebu nakon strašnog masakra, sad mu prijete: “Otvoren je lov na tebe”

Foto: Screenshot

 

Bodybuilder i fitness trener Nermin Sulejmanović uživo je na Instagram profilu prenosio snimku ubojstva svoje partnerice u petak u Gradačcu u BiH, a nakon intenzivne potjere oduzeo si je život pred policijom.

“Evo da vidite kako izgleda ubojstvo uživo”, poručio je na snimci koja je uistinu stravična, a koja je nastala nakon što je oduzeo život ženi.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Sulejmanović je ubio svoju nevjenčanu suprugu Nevzetu Hećimović i još dvije osobe dok je troje ranio. Iako se spekuliralo da je među ubijenima i beba, Sulejmanović se nakon stravičnih ubojstava ponovno javio na Instagramu, rekavši da je beba živa.



U subotu ujutro počela je trodnevna žalost zbog za taj kraj nezapamćenog ubojstva, a stižu i novi detalji o suludom činu.

Ubojica je više puta bio osuđivan za različita kaznena djela, a prije 15-tak godina i za pokušaj ubojstva. Prije samo tri dana Nezveta Hećimović ga je prijavila za nasilje u obitelji. Posljednjih dana skrivala se kod obitelji, a kako pišu bosanskohercegovački mediji, Sulejmanović ju je tamo pronašao i oteo, pritom ozlijedivši njezina rođaka.

Potom ju je odveo na vikendicu gdje ju je brutalno pretukao i potom usmrtio, a sve je, kako smo ranije pisali, uživo prenosio na Instagramu.

 

Stigle su informacije o preživjeloj bebi:

Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca, u kojoj je radio Nermin Sulejmanović kao trener, bio je jučer na mjestu zločina i BiH mediji tvrde da je spasio bebu.

“Da, spasio sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene, na sigurnom. Prizor je bio jeziv. Nesretnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga”, rekao je.

Beba je završila u bolnici u Tuzli, a bit će predana u nadležnost socijalnih službi.

Nakon što je vijest dospjela u medije, Džinović je primio prijetnje.

“Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš”, piše u poruci koju je primio od nekoga potpisanog sa F.S.

Komentari