Juričan ministru Malenici: Ja već dvije godine čekam da ti prestaneš biti ‘mali usrani Plenkijev potrčko’ i da ti ‘narastu muda’.

N1

Redatelj Dario Juričan svoje je najnovije pismo uputio Ministru pravosuđa i uprave Ivanu Malenici. U njemu se Juričan osvrnuo na sudski postupak oko promjene njegovog imena u ‘Milan Bandić’ koji traje sada već dvije godine, te za to Juričan smatra odgovornim ministra Malenicu. 

“Dragi moj bezmudni ministre Ivane Malenica!

Evo da te informiram, jer si ti prezauztt druženjima po Lisabonu i Bruxsellesu, da je 27. veljače 2021. umro Milan Bandić. Dokrajčio ga Pfizer. Mala plava pilula.
Dozvoli da te obavijestim da je pokopan uz najveće počasti, kao državnik i svetac, na Mirogoju, i kako mu i priliči, na nelegalnoj parceli

Sve ti to pričam jer se zahvaljujući tvom geniju još uvijek vode dva sudska postupka koja si zakuhao i nikako da budu privedeni kraju:



1. pred Upravnim sudom u Zagrebu vodi se pod posl.br. UsI-4403/19, a sad po žalbi tuženika (to si ti moj genije) i zainteresirane osobe (to bi bila žrtva Pfizera) vodi pred Visokim upravnim sudom RH pod posl.br. Usž-217/21. To je postupak radi obnove postupka promjene osobnog imena Milan Bandić.

2. Pred Upravnim sudom u Zagrebu vodi se pod posl.br. UsI-188/20, a sad se po žalbi tuženika (to si ti moj genije) i zainteresirane osobe (to bi bio žrtva Pfizera) vodi pred Visokim upravnim sudom RH pod posl.br. Usž-3962/20. To je postupak radi obnove postupka.

Da te podsjetim, zatražio sam u travnju 2019. promjenu imena u Milan Bandić što mi je i odobreno, ali si mi ti naknadnom svojevoljnom intervencijom oteo ime i zakuhao pravosudnu spiralu, koju sam raspetljao s mojom odvjetnicom Ljiljanom Maravić Pirš i koju ćeš na kraju sam kusati.

Dragi moj Malenica, evo, da rezimiramo gradivo, Milan Bandić stariji je otišao u vječna lovišta, a ja već dvije godine čekam da ti prestaneš biti mali usrani Plenkijev potrčko i da ti narastu muda.

U međuvremenu me vesele dvije stvari:

1. To što te boli kuki da ulazimo u Ustavnu krizu – to ti je ono kad si svjestan da imaš šuplji Zakon i gledaš k’o tele kako se jedna od tri vlasti u državi neće konstituirati.
2. Dobri sudac Ivan Turudić u intervjuu RTL-u od 23.6.2021. izjavio je da je čitao javno izvješće SOA-e o sucima koji su prijetnja nacionalnoj sigurnosti.
Moj Malenica, izvješće SOA-e nije bilo javno i bilo je dostavljeno predsjedniku, premijeru i nekolicini resornih ministara, pa se može pretpostaviti da je imalo oznaku državne tajne. Ali drago mi se ponovo uvjeriti da u RH HDZ uvijek postoje jednakiji od drugih ❤
Da smo živi i zdravi/Sa fijenj vij ša sanatoš!
Dario Juričan, gradonačelnik svemira”, napisao je Juričan u svojoj objavi.

Komentari