‘KAKO MI JE OVO PROMAKLO’ Knoll objavila video u kom je komentira Peđa Grbin: ‘Da se razotkrije, bio bi skandal’

Foto: Instagram

Otkako je Ivana Knoll krenula na Svjetsko prvenstvo u Katru, a potom se zaputila i u SAD, na njezinom profilu navikli smo povremeno viđati i druge osobe, posebno muškarce. Nedavno su tak,o na iznenađenje mnogih, osvanule fotografije popularnog glumca i jednog popularnog pjevača. Jamie Foxx i Drake uživali su u Ivaninom društvu, čime se ona, naravno, pohvalila.

Prošlo je već neko vrijeme od toga, a u svakodnevnim Ivaninim objavama jučer je osvanuo netko koga baš i ne bismo očekivali na njezinom profilu. Naime, Knoll je podijelila snimku Peđe Grbina, koji komentira jednu od interpretacija njezinog odlaska i boravka u Katru.

“Knoll 007. Ivana Knoll na tajnom zadatku zvanom Svjetsko prvenstvo. Kako mi je ovo promaklo”, napisala je Knoll uz snimku, ne skrivajući koliko ju je njezin sadržaj nasmijao.



“U Srbiji Ivanu Knoll prozvali projektom obavještajnih službi”, glasio je prilog Dnevnika. O tome je bio, među ostalima, upitan i Peđa Grbin, predsjednik SDP-a.

“Ozbiljno?” u nevjerici i kroz smijeh pitao je Grbin te potom nastavio: “Ništa manje od sjednice Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost o ovoj temu ne bi bilo adekvatno.” U sarkastičnom tonu zaključio je: “Da se takva operacija razotkrije, mislim, to je skandal.”

Nakon što je nasmijala svoje pratitelje, Ivana je navukla visoke, kožne čizme i kožni sako te “okačila” još jedan atraktivan selfie.

Podsjetimo, Ivana je već nekoliko tjedana u SAD-u, a neprestano je na relaciji Los Angeles – Miami. Kada se ne nalazi na različitim snimanjima, uživa na suncu, pored bazena i u noćnim izlascima. Snimke svakodnevnih izlazaka, ludih noćnih provoda i sunčanja, tijekom kojih pozira u oskudnim bikinijima, donijelo joj je gotovo tri milijuna pratitelja u manje od dva mjeseca.

Foto: Instagram

 

 

Komentari