Kaos na splitskoj rivi, policija na nogama: Muškarac divljački izudarao dvije žene

Foto: Jakov Prkic / CROPIX

Na splitskoj rivi danas se odvila užasna scena. Dvije žene sjedile su u kafiću i razgovarale, a muškarac koji se sjedio blizni njih odjednom je ustao i stuštio na njih. Napadač kojeg je policija već prepoznala šakama je izudarao dvije žene a zatim pobjegao. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Nakon što je otrčao iz kafića građani su ga lovili po ulici. Neki su pozvali policiju i hitnu pomoć koja je došla pomoći napadnutim ženama. Podivljali muškarac navodno ih je šakama udarao po glavama i razbijao čaše. Na mjestu događaja bilo je i puno svjedoka koji su se umiješali, zbog čega je napadač vjerojatno pobjegao.

Ilustracija: Ranko Suvar/Cropix

Slobodna Dalmacija prenosi da su napadnute žene specijalistica nacionalne sigurnosti Anamarija Stanić i njena teta ginekologica Marija Divić. One tvrde da je da ih je muškarac koji je prisluškivao njihov razgovor o politici napao nakon što su iznijele neke negativne stavove o saborskoj zastupnici Karolini Vidović Krišto.

Foto: Jakov Prkic / CROPIX

‘Unio mi se u facu, a ja sam bacila čašu‘

“Nakon toga, došao je do mene i rekao da mi treba tableta za smirenje. Rekla sam mu da nema pravo petljati se u naš razgovor, što ga je još više iznerviralo i bio je jako neugodan. Vrlo brzo se ustao, unio mi se u facu, a ja sam od straha prema njemu bacila čašu. Nakon toga on je mene boksačkim zamahom udario, zamantalo mi se, a onda moja hrabra teta stala između nas, međutim onda je i nju udario i to perfidno, s leđa, ispričala je.



Tužna vijest potresla metropolu, preminuo simbol zagrebačkog noćnog života: ‘Hvala ti za sve’

Komentari