Katarina Peović izazvala je Miroslava Škoru na sučeljavanje. Kako bi inače dobila medijsku pažnju?

Katarina Peović Foto: Darko Tomas / CROPIX

Radnička fronta u ponedjeljak je održala konferenciju za medije na kojoj je izazvala predsjednika Domovinskog pokreta Miroslava Škoru na sučeljavanje, navodi se u objavi medijima te stranke.

“Premda desnica politiku shvaća kao sredstva zastrašivanja manjina, pokazala je da je, kada joj se netko zbilja suprotstavi, manja od makovog zrna.”

Katarina Peović pozvala je Škoru na sučeljavanje te je pozvala radnike kojima se on obraća da ne glasaju za Škoru.

“S razlogom smo se okupili ispred Pevexa kako bih pozvala i radnike kojim se Škoro obraća da ne glasaju za njega. Miroslav Škoro je prije par dana objavio svoje uvjete pod kojima se sučeljava s Andrejem Plenkovićem i time je sugerirao da je do sada imao neravnopravan tretman u debatama.



U debati u kojoj je sudjelovao sa mnom nije mu bio problem neravnopravan tretman, diskvalificirao je samog sebe svojim političkim stavovima, homofobnim, antimanjinskim izjavama, zagovaranjem pozdrava ‘Za dom spremni’ koji su HOS-ovci preuzeli od ustaškog pokreta.

Usudi li se Škoro uopće sučeljavati s nekim tko će mu postaviti ozbiljna pitanja, jer od onih koje je on izazvao, Bernardića i Plenkovića, ne možemo očekivati neka škakljiva pitanja. To bi mu svakako bila prilika da dokaže svoju neutemeljenu tezu da je na sučeljavanju bio diskriminiran.

Meni i Radničkoj fronti nije na pameti zgražati se nad njegovim nacionalizmu, netolerantnim politikama već upozoriti što stoji iza njegovih politika, a to su vlastiti interesi.

Povezuje ga se s tajkunima, milijunašima koje se povezuju s ruskim lobistima. Ono što je Škori interes i što stoji iza njegovog lažnog domoljublja i patriotizma je politika koristi interesnih skupina.

On je obećao da će stati na kraj duopolu HDZ-a i SDP-a a sam je postigao sve sa stranačkom iskaznicom. On je domoljub koji nas puno košta”, poručila je Peović.

Radnička fronta / Facebook

Komentari